Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Hornet 600/599 » Mechanical & Electrical




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: 09 Hornet not charging
 Post Posted: Wed May 20, 2020 10:41 am 
Offline
Newbie

Joined: Mon Aug 05, 2019 8:09 pm
Posts: 6
Hi, AA guy did some checks and said it's most likely faulty regulator, my multimeter shows all three connections at around 0.590 on diode test, is this normal? Almost broke the clips taking them off, it was stuck from the corrosion. I'm hoping it was the corrosion that just blocked it from charging. :Pray


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Thu May 28, 2020 6:49 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon Aug 05, 2019 8:09 pm
Posts: 6
Just for reference I tested another working one with almost the same results in the .600 so it seems to be normal.


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Tue Jun 02, 2020 4:21 pm 
Offline
Newbie

Joined: Mon Aug 05, 2019 8:09 pm
Posts: 6
Update, both old and new regulator were showing the same results so I figured my regulator was ok but it was not, swapped it with the new (used) one and bike is charging. So don't rely on youtube videos that apparently test your regulators like I did because I was convinced mine was ok and it was not.


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

Board index » Hornet 600/599 » Mechanical & Electrical


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: