Register    Login    Forum    Search    FAQ

Board index » Hornet 900/919 » Mechanical & Electrical




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post Posted: Mon Mar 27, 2017 9:40 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Aug 15, 2008 10:33 am
Posts: 12
As per title really,turn the ignition on and the tacho does the sweep but once started doesn't show the revs :Bad any one had this before ? Has anyone got a wiring diagram or a link to one ? I'm hoping it's just a wiring issue as inside the headlamp is right mess of tape and scotchblock connectors :Bad

_________________
Make poverty history cheaper drugs now .......................

Kallistos Dalmatians,Dalmatian at stud contact dallymadovbrid@hotmail.com


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Wed Jul 12, 2017 9:59 pm 
Offline
Newbie

Joined: Fri Jun 16, 2017 9:24 pm
Posts: 9
Location: worcestershire
mines the opposite tacho works but does not sweep when ignition switched on.

_________________
hornet 900 f2, aprilia shiver sl 750.


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Wed Jul 19, 2017 6:23 pm 
Offline
Hornet Warrior

Joined: Thu Aug 21, 2003 2:12 am
Posts: 447
Location: East Winch.Norfolk
tiggy wrote:
mines the opposite tacho works but does not sweep when ignition switched on.


I've had 4 9ers and none sweep,but they all worked fine.

_________________
CB900.Renthal bars,+2 rear sprocket,TCP bellypan,Mivv cans,shortie levers


Top 
 Profile  
 
 Post Posted: Sat Aug 19, 2017 8:30 am 
Offline
Newbie

Joined: Tue Aug 01, 2017 8:21 am
Posts: 5
I wasnt even aware the needles were supposed to sweep :)


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Board index » Hornet 900/919 » Mechanical & Electrical


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to: